£ 3.49 saben toko kanggo Pangiriman Dina sing padha - Ordr sadurunge jam 2 sore!

We are Ordrs

Ordrs minangka platform online sing ngidini sampeyan toko lokal saka macem-macem toko Grosir lokal kanthi etika.

Kita duwe macem-macem toko spesialis sing kalebu toko etnis, tukang iwak, lan tukang golek sayuran vegan - para pembeli pribadi nindakake orde kanthi cara khusus (ninggalake cathetan ing checkout lan wenehake kepiye sampeyan pengin nyiyapake Grosir) lan gawanen menyang gerbang sampeyan ing sawetara jam.

COVID-19

Sajrone periode sing angel iki, kita wis nyiapake prosedur kanggo ndhukung komunitas lan njamin supaya bisa nindakake ordr kanthi aman:

- Pangiriman bakal ditindakake kanthi kontak tanpa kontak karo PPE (masker rai lan sanitis tangan)

- Ora ana minimal mbayar

- Ordr sadurunge jam 2 sore kanggo slot pangiriman dina sing padha sadurunge entek

Toko Favorit Sampeyan

Blanja saka independen sing paling disenengi dadi pengecer gedhe ing siji platform

dipilih kanthi sampurna

Produksi sing dipilih kanthi sampurna

Kita ahli lan ngerti cara milih produk sing paling segar lan paling apik

delivery

Pangiriman dina sing padha

Ordr sanalika bisa njamin slot pangiriman dina sing padha!

Testimoni

Minangka Bintang ing:

RESEP SCRUMPTIOUS ORDR (MMMMM ...)

# Kantong PlastikFree

Kita lagi lelungan kanggo menehi conto ing ruang pangiriman sing dikarepake - nuduhake manawa sampeyan bisa etis uga bisnis sing sukses lan ngupayakake ngetrapake proses sing luwih etis lan ramah lingkungan.

3 Es

Etika

Kita dianggep bener kabeh, sampeyan uga pelanggan, karyawan utawa mitra. Kita wis nemokake masalah gedhe babagan etika ing ruang pangiriman sing dikarepake lan percaya banget yen ekonomi gig (makarya ing antarane kontrak jangka pendek lan kerja lepas) duweni potensi supaya bisa nguntungake karyawan lan perusahaan. Visi ambisius yaiku nemtokake maneh industri, supaya adil lan etis. Uga nyedhiyakake regane kanggo pangguna, kita arep kolaborasi karo organisasi lan individu sing padha duwe visi, kanggo nemtokake maneh ekonomi gig.

 

lingkungan

Wiwit plastik nganti gas omah kaca, jagad kasebut ngalami akeh masalah lingkungan. Kita kepengin banget ngarahake revolusi e-commerce sing ramah lingkungan. Kita bakal investasi dana menyang solusi ramah lingkungan kayata kendaraan listrik lan tas operator biodegradable. Kanthi dhukungan saka organisasi sing padha lan dhukungan saka pemerintah - Ordrs bakal ngrintis gelombang e-commerce sing ramah lingkungan.

 

efficiency

Kadhangkala, kita bisa melu tugas sadina-dina kayata ngresiki, masak… Blanja. Yen sampeyan nganggep blanja minangka tugas sing mbebayani, apa ora menehi pitulung kanggo mbebasake sawetara wektu. Kita bakal blanja kanggo sampeyan, menehi wektu sing pantes dienggo santai, bareng karo sing sampeyan tresnani lan nindakake perkara sing paling disenengi 

Mitra Etika Kita