£ 3.49 saben toko kanggo Pangiriman Dina sing padha - Ordr sadurunge jam 2 sore!

Domoda (Gambian Peanut Stew)

godhok kacang
"Minangka "rebus kacang gandum" (kacang) sing enak, kalebu sayuran apa wae sing kasedhiya, biasane waluh utawa ubi, lan basis sing asri "

Rasakake saos sing sugeh lan enak sing diwenehi pasta kacang unik, tomat seger lan pasta tomat.

Wis jelas yen ngerti sebabe iki dadi panganan nasional Gambia!

Sinau nggawe Domoda:

Úa:
  • 1 lb steak daging sapi utawa 1 pon susu pitik, potong nganti ½ inchi (utawa gunakake potongan-potongan pitik balung banjur rebus ing saus; yen wis mateng, tinggalake potongan-potongan utawa copot daging saka balung banjur wenehake menyang rebusan .)
  • 1 bawang gedhe, diced
  • 2 tablespoons lenga zaitun
  • 3 cengkeh bawang putih, minced
  • 3 tomat Roma, dicincang
  • ½ bisa (3 ons) tempel tomat
  • ¾ tuwung butter kacang alami, tanpa gula
  • 4 Persagi bouillon tomat Maggi utawa Knorr
  • Xnumx cangkir banyu
  • Bocah-bocah bonch Scotch, diced, miturut pilihan panas
  • 4 cangkir waluh utawa ubi, diced
  • Uyah lan lada kanggo rasa

 

METODE:

  • Panaskan minyak ing oven Walanda sing gedhe. Tumis bawang bombay nganti emas. Tambah daging sapi lan papak lan terus tumis nganti daging sapi wis ora jambon maneh. Tambah tomat lan masak suwene 3 menit. Tambah tempel tomat, cabai, butter kacang lan aduk kanggo dicampur. Tambah banyu lan persagi bouillon. Godhok, suda panas, tutup, lan rebus suwene 15 menit, aduk sok-sok. Tambah waluh, tutup, lan terus masak 35-40 menit utawa nganti waluh empuk, aduk sok-sok. Season karo uyah lan mrico.
  • Dadi panas karo nasi. Rebus iki rasane luwih enak esuke.

 

Dour Gourmet, Maret 2013

Related Posts

Gulung Endhog Wortel & Gobis (Chả Giò Chiên Cà Rốt Bắp Cải)
"Gulung endhog Vietnam dhasar kalebu daging babi sing diasinake, bawang, jamur kayu lan mi cellophane tipis ...
Read More
Vegan Ditarik Menang! Taco
"Kabeh wong seneng Taco, bener? Kanthi Oumph! Sampeyan bisa nggawe Taco sing apik tenan, diisi karo kabeh perkara sing sampeyan karepake ...
Read More
Ayam lan Beras Brasil: Galinhada
"Gampang lan enak, sampeyan ora bisa salah ngombe pitik lan sega Brasil pot siji iki" Kita yakin manawa enak ...
Read More

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake