£ 3.49 saben toko kanggo Pangiriman Dina sing padha - Ordr sadurunge jam 2 sore!

Vegan Burger - Teguh, Panggang, lan Sakti Ilahi!

burger vegan
"Burger vegan sing apik banget! Enak, enak lan marem banget, iki minangka burger sing bakal disenengi para vegan lan non-vegan!"

 

Super nyenengake lan ngisi, kanthi campuran rempah-rempah sing nggawe rasa barbekyu sing apik.

Coba burger vegan sing apik iki:

 

PREP: 30 MINS
MASAK: 10 mnt
BEDAH: Gampang
LAYANAN: 4 Pelayan
 
Úa:
Kanggo Burger Vegan:
  • 1 cangkir (100g) Kenari
  • 1 cangkir (164g) Chickpeas (kalengan, sumur lemes)
  • 1 Tbsp Soy Saus
  • 2 sendhok tempel tomat
  • 1 sendhok sayur mayonis
  • 1 sdt Saus Kerang
  • 1 sendhok Dijon Mustar
  • 1/2 sdt bubuk bawang putih
  • 1/2 sendhok bubuk
  • 1 sdt Garam
  • 1/4 sendhok teh Lada Ireng
  • 1/2 sdt Paprika Asap
  • 1/8 sdt Asap Cairan
  • 1 cangkir (157g) Couscous (Masak, tuwung Kue) *
  • 1/2 cangkir (75g) Gluten Gandum Vital

 

Kanggo Basting:

  • 2 Sendhok Sayuran Barbecue Vegan


Kanggo nggoreng:

  • 2 sendok minyak zaitun *


Kanggo Nglayani:

  • Roti Hamburger
  • Lettuce
  • Irisan Tomat
  • Irisan Asinan
  • Irisan Avocado
  • Bawang Abang sing diiris
  • Klamben Vegan Sewu Pulo

 

METODE:

  1. Tambah kenari menyang prosesor panganan lan proses nganti remuk. Transfer menyang mangkuk campuran.
  2. Tambahake pitik menyang prosesor panganan nganggo kecap lan pasta tomat. Proses nganti dicampur. Sampeyan bisa uga kudu mandheg kaping sawetara kanggo ngikis sisih lan miwiti maneh sadurunge bisa dicampur kanthi bener. Transfer menyang mangkuk campuran karo kenari sing wis diremuk.
  3. Tambah mayonnaise vegan, saus hoisin, mustar dijon, bubuk bawang putih, bubuk bawang, uyah, mrica ireng lemah, paprika asap lan asap cair menyang mangkuk campuran.
  4. Tambah ing couscous masak lan lem gandum sing penting lan aduk nganti dicampur. Banjur mlebu ing kana nganggo tangan lan wernakake dadi bal gedhe banjur uleni udakara 20-30 kali supaya lem gandum bisa aktif kanthi bener. Sampeyan ora prelu kuatir yen lem gandum ora diraiki lan nyebabake dheweke angel banget amarga ora akeh gluten gandum sing digunakake, mula luwih gedhe maneh ora kudu kuwatir ing kene.
  5. Pisah dadi patang bagean lan banjur wujudake saben bagean menyang bentuk burger kanthi tangan utawa pathi menyang alat pemotong bunder kanggo nggawe bentuk patty rata sing apik.
  6. Tambah minyak zaitun menyang wajan banjur lebokake burger, sikat wajan vegan ing ndhuwur burger. Goreng suwene 5 menit kanthi panas sing sedhengan banjur gosok saos barbecue menyang sisih liyane. Kanggo asil paling apik, aja luwih akeh burger luwih saka iki, burger tahan paling cepet nalika dibalik sethithik, dadi priksa manawa wajan kasebut ora panas banget supaya bisa ngobong.
  7. Yen sampeyan lagi masak ing panggangan, priksa manawa panggangan kasebut diminyaki ringan supaya burger ora tetep. Sikat burger nganggo saus barbecue banjur panggang ing sisih siji nganti 5 menit banjur liyane suwene 5 menit. Wektu bisa beda-beda ing panggangan, dadi bisa uga mung diputer kanthi kuping. Dheweke siyap nalika kecoklatan apik ing loro-lorone.
  8. Dadi roti panggang hamburger karo salad, tomat sing diiris, acar, alpukat, bawang merah lan ganti vegan pulau vegan.

 

Cathetan:

* Couscous kudu dikemas ing cangkir kanthi apik, 157g yaiku ukuran cangkir standar kanggo cangkir couscous masak yaiku kanggo tuwung sing wis dikemas, mula bungkus banjur pencet nganggo sendok banjur lebokake luwih akeh .

* Yen sampeyan nggoreng burger ing wajan banjur gunakake minyak zaitun 2 sendok teh. Nanging, yen sampeyan nindakake ing panggangan, priksa manawa panggangan wis diapisi supaya ora tetep ing burger.

* Informasi nutrisi mung kanggo burger burger (kalebu minyak zaitun kanggo digoreng lan saus bakar panggang) lan ora kalebu panganan sing disedhiyakake burger.

 

Nyenengi Vegan, April 2019 

 

Related Posts

Vegan Ditarik Menang! Taco
"Kabeh wong seneng Taco, bener? Kanthi Oumph! Sampeyan bisa nggawe Taco sing apik tenan, diisi karo kabeh perkara sing sampeyan karepake ...
Read More
Ayam lan Beras Brasil: Galinhada
"Gampang lan enak, sampeyan ora bisa salah ngombe pitik lan sega Brasil pot siji iki" Kita yakin manawa enak ...
Read More
Jamur Sayuran Bourguignon
"Jamur Bourguignon vegan iki minangka rasa lan tekstur sing apik banget saus alus lan alus" Serve Ove ...
Read More

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake