£ 3.49 saben toko kanggo Pangiriman Dina sing padha - Ordr sadurunge jam 2 sore!

FAQs

Kepiye bedane karo belanja online karo pengecer gedhe (kayata Tesco langsung)?

Sampeyan luwih seneng toko saka macem-macem jinis pengecer - bisa uga supermarket utama kayata Tesco, toko diskonter kayata Aldi lan independen kaya toko panganan internasional.


Visi kita yaiku supaya dalan gedhe online, ngidini sampeyan blanja saka pengecer gedhe menyang kios pasar (lan toko liyane sing ora kasedhiya online) ing siji platform online sing gampang digunakake terpusat. Kita menehi macem-macem lurung-lurung dhuwur lan penak blanja online.


Apa crita ing mburi Ordrs?

Kabeh diwiwiti karo nilai!


Pendhiri, Jimi lan Davidson ketemu ing Universitas York - nilai kita bebarengan kanggo nindakake bisnis kanthi etis lan menehi pengaruh positif marang jagad iki nyebabake nggawe Ordrs. Kita wis mbatalake kesepakatan karo mitra sadurunge (sing bakal ngasilake bathi gedhe) amarga semangat kanggo nindakake bisnis kanthi etika. 


Sawise ndeleng tuwuhing ruang pangiriman sing dikarepake - anggota tim pendiri Ordrs - Jimi lan Davidson nglakokake tes ing Universitas York (papan panliten kita) sing sukses. Banjur kita nyoba layanan ing Lewisham lan sinau luwih akeh! Kita terus-terusan ngevaluasi kanggo nggawe layanan sing bakal nambah nilai kanggo urip sampeyan!


Apa aku bisa blanja saka luwih saka siji toko?

Ya, iku faktor utama sing ndadekake kita unik! Sampeyan bisa nyelehake ordr saka kabeh toko ing situs web!


Apa sampeyan bisa nambah produk menyang situs web sampeyan?

Kita kerep nganyari produk ing situs web - bisa nambah barang ing sawetara menit. Ninggalake pesen ing obrolan langsung, email menyang davidson@ordrs.co.uk utawa hubungi kita ing +44 7534055985 lan kita bakal langsung nambah saran produk sampeyan!


Apa aku bisa njaluk barang liyane sawise aku menehi ordr?

Mesthi wae! Cukup kirim pesen menyang obrolan langsung, kirim email menyang davidson@ordrs.co.uk utawa telpon ing +44 7534055985 - kita bakal langsung ngatasi!


Apa sampeyan nggampangake pangiriman dina sing padha?

Ya, kita nyedhiyakake pangiriman dina sing padha, nanging slot pangiriman diwatesi banget, mula papan supaya cepet!


Pinten ora iku biaya?

Kita ngisi biaya £ 3.49 saben toko kanggo dikirim sajrone 2 dina - pesenan cepet kanggo njaluk slot pengiriman dina sing padha!


Apa aku bisa milih slot pangiriman?

Ya, sawise sampeyan nggawe ordr - kita bakal nyedhak lan setuju babagan slot pangiriman paling apik kanggo sampeyan!


Ora kabeh barang ana ing situs web sampeyan, apa isih bisa ngirim produk kasebut menyang aku?

Ora sumelang!


Kita duwe bagean dhaptar ing checkout, sampeyan bisa kanthi manual ngetik item ekstra sing pengin lan mbayar ing lawang nganggo kertu utawa awis.


Utawa, kita kanthi aktif nambah produk menyang situs web - pesen ing obrolan langsung, kirim email menyang davidson@ordrs.co.uk utawa hubungi kita ing +44 7534055985 - kita bisa nambah produk sing dipengini sawetara menit!


Apa slot pengiriman sing kasedhiya?

Slot pangiriman entek cepet! Nanging biasane kasedhiya ing wayah sore lan ing akhir minggu - cukup fleksibel lan kita bisa ngowahi supaya cocog karo kebutuhan sampeyan - mung wenehake kapan paling cocog kanggo sampeyan!


Apa aku bisa mbaleni ordr sing dakkirim sadurunge?

Ing kaca akun, sampeyan bisa mriksa ordrs sadurunge lan gampang nyusun produk sing padha.


Apa Ordrs beroperasi ing akhir minggu?

Ya, umume slot pengiriman kasedhiya ing akhir minggu!


Apa aku bisa entuk produk seger saka tukang daging?

Ya, bisa, kita duwe mitra lokal ing Lewisham sing diarani Ameen Butchers & Groceries - sing bisa tuku produk seger.


Wilayah sing kasedhiya ing endi?

Kita makarya ing ngisor iki:

  • Lewisham
  • Peckham
  • Nunhead
  • Camberwell
  • Brixton
  • Dulwich
  • Southwark
  • Bexley
  • Bromley
  • Greenwich

... Nanging kita mesthi ngupayakake nggedhekake, dadi ndhaptar buletin lan jaga-jaga!

Apa ana ordr minimal?

Ora ana minimal mbayar!


Sampeyan bisa nggunakake sepeser yen pengin - kita ora preduli!


Apa sampeyan bisa menehi produk kaya ubi, pisang lan produk etnik liyane?

Ya, kita duwe mitra lokal sing diarani Ameen Butchers & Groceries sing nyedhiyakake asil Asia, Afrika lan Karibia sing paling apik. Kita aktif ngembangake - nyelehake pesen lan menehi ngerti jinis toko sing sampeyan karepake ing situs iki!


Toko sing bisa tuku saka endi?

Saiki, sampeyan bisa blanja saka Tesco, Aldi, Islandia lan Ameen Butchers & Groceries (mitra lokal). Iki minangka toko sing paling populer sing dituku nalika diadili. Kita aktif ngembangake, supaya ngerti babagan toko sing pengin ditambahake menyang situs web.


Carane ora iku bisa?

Cukup tambahake produk sing pengin sampeyan troli banjur checkout.


Banjur kita bakal ngubungi lan ngonfirmasi slot pangiriman sing paling cocog karo kasedhiyan banjur ngirim bahan makanan menyang ngarep sampeyan.


Apa aku bisa mbayar awis?

Ing kasus paling umum, Ordrs mung njupuk pembayaran kertu saka situs web amarga bisa menehi sampeyan pengalaman sing paling aman. Iki uga nggawe lingkungan kerja sing luwih aman kanggo tim Ordrs kita. Ana sawetara tunjangan sing bisa njupuk awis utawa kertu ing lawang sing kalebu njaluk barang sing ora ana ing situs web utawa nambah produk menyang orbit sawise sampeyan wis nyelehake.


Apa sampeyan nggolek driver pangiriman?

Saiki kita ora nggoleki driver pangiriman, nanging arep ngembangake tim ing wektu sing cedhak. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa ngeculake email menyang davidson@ordrs.co.uk.


Apa sampeyan duwe aplikasi?

Saiki kita ora duwe aplikasi nanging arep nggawe aplikasi kasebut ing wektu sing cedhak.


Apa sampeyan mung duwe toko Grosir ing platform?

Ya, saiki kita mung fokus ing toko Grosir, nanging bisa uga nambah jinis toko ing situs web.

ght menyang omah ing dina sing padha. Pangiriman dina sing padha.