£ 3.49 saben toko kanggo Pangiriman Dina sing padha - Ordr sadurunge jam 2 sore!

Kirim resep resep sampeyan menyang orde!

Kita kabeh ngerti manawa resep sing paling apik yaiku resep kulawarga lan kanca!

... Kaya sing sampeyan ngerteni, nuduhake dadi peduli lan cara paling apik kanggo nggawe sambungan yaiku liwat panganan!

Dadi, yen sampeyan duwe resep sing wis diturunake ing kulawarga, saka kanca utawa kanca sing sampeyan pikirake - mangga bareng!